maanantai 1. maaliskuuta 2010

Control


Maaliskuujihuuuuuu!! eli kevät on siis jo ovella! Voin jo kuvitella kuinka kohta lumet sulaa pois ja voi alkaa taas elämään!!! Ihanaa!
Oon nyt saanut tsemppini takas päälle ja seuraavan kuukauden aikana AION pudottaa painoa. Melkein hinnalla millä hyvänsä!! Tekis mieli tehdä sellanen vaikka kk kokeilu että kuinka paljon sais pois ihan vaan rankalla kädellä..Mut se ois kauhee taantuma joten jatkan tätä semiterveellistä tapaa :) Tosin nyt on kyllä ollut superhyper terveellistä laihduttamista tässä tovi.. eli= en oo laihtunu tasan yhtään, kilon ainakin saanut lisää! Puntarille en ole viitsinyt edes mennä tässä pariin päivään. Olen jotenkin niin turvonnut ja ällöttävä että koitan välttää sitä puntaria etten vihaisi itseäni enään enempää.
Otan tänään takaisin kaikki vanhat syömissäännöt, siis ne jotka on ollut all the way tän blogin kans. Tarvin nähtävästi itselle oikeesti kunnon säännöt ja kiellot..Kun muuten kaikki menee vaan ihan päin helvettiä.
Tulipa sekava teksti :DD Oli niin rankka treeni että pistetään sen piikkiin ;)
Huomenna jatkuu. Hyvä minä! Hyvä me kaikki!! <3

1 kommentti:

Iris kirjoitti...

jep!! ja se 3kk menee ihan sikanopeesti, ei ees kerkeä huomata ku lumet sulaa ja perhoset alkaa lentelemään. nyt vaan loppukiri päälle, ja sulle kanssa tsemppiä jatkoon! :)