tiistai 22. syyskuuta 2009

Miinuslukemia


Kyllävain. Vaikka painoa olisi se -100 g aamulla edellisiin verrattuna, lämmittää se sydäntä kovasti :D
Eilen oli pakko syödä rakkaan tekemiä herkkuja, ja vähän ahdisti aamulla hypätä punnitukselle.. mut hyvinhän se meni. Jos vaaka näyttäis joka aamu -100 niin sehän on kuitenki -700/vko. Not bad. Kalorilaskuri varottelee koko ajan että olen laihtunut liian nopeaa ja että ei kannata huolestua jos paino alkaakin nousta yhtäkkiä.. No toivotaan että niin ei käy. Ja miks kävis jos pysyttelen päivän kaloritavotteessa ja jatkan liikkumista?

Tavoite jouluun mennessä ois se 52..  katsotaan. En aio avata ranteitani jos en siihen pääse. :) En halua olla sellanen skeletori, vaan pieni ja TIMMI sitten joskus. Musta kunnon treenattu JA laiha kroppa yhdessä on niin kaunis! Ei sellanen että kaikki luut paistaa läpi ja näyttää "elävältä kuolleelta" 
Luen tosi monta eri blogia täällä, anteeksi kun olen tosi huono kommentoimaan. En vaan tiedä mitä sanoisin :/ Pitää yrittää skarpata senkin suhteen. Nyt prujut kauniiseen käteen ja opiskelemaan. Iso tentti tulossa. Ps. Miksi yliopiston ruoka on nykyään niin pahaa?.. tai no hyvä vain. Eipä tarvi siellä syödä! :D Lama iski varmaan sinnekkin., Kun vertaa viime vuoden eväisiin..

Ei kommentteja: