maanantai 3. elokuuta 2009

ANTM


Helveeeettti. Kuka huomasi että "varsinainen" kesä meni jo? Ennenkuin se taas ehti kunnolla alkaa. Pitkä tylsä syksy edessä, ei jaksaisi. Masentaa jo ajatuskin.
Tänään alkoi uus tuotantokausi amerikan huippumallia, pakko sitä aina vahdata jostakin syystä. Ei ainakaan ensi silmäyksellä kukaan vaikuttanut kovin kiinnostavan näköseltä. Tavallisia kuten minä ja sinä? Hieman laihempia vain.. uggh. Musta on tosi hienoa et tällä kaudella siellä on 2 xl mallia. Toivottavasti ne pärjää. Antais kuvaa nuoremmille, et ei tarvi olla kolkyt-ja-jotan kilonen ollakseen KAUNIS.
En koskaan arvostele muiden lihavuutta. Mun mielestä kaunis on se, joka viihtyy omassa nahassaan. Oikeastaan olen vähän kateellinen niille, jotka osaavat kantaa kroppansa sellaisena kuin se on! Minä en ole koskaan oppinut, ja veikkaan etten koskaan opikkaan. Minusta kurvikkaat naiset ovat kauniimpia kuin langanlaihat. Silti haluan olla jälkimmäinen.. Mitään järkevää selitystä en tälle(kään) löydä!
Tänään ruoka koostui salaatista ja sopasta. Jäätelö kummitteli kaapissa, mut jätin sen sitten sinne. Ei huonommin.. Jos huomenna sitten uskaltaisin vaa´alle. Huominen näyttää sen.

Ei kommentteja: