keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Minne katosi...


Voisin hieman ensiksi selventää blogini tarkoitusta ja ideaa. Pyrkimystä nollakokoon.
Nollakoko on vain tavoite, ei mikään absoluuttinen pakko. Minun EI tarvitse laihtua siihen muutamassa kuukaudessa, olen toki asettanut itselleni tiettyjä tavoitteita..Mutta niihin on aikaa vielä. En aio lopettaa syömistä, tai urheilla kuin viimeistä päivää. Idea on tutkiskella onko edes mahdollista kutistua siihen kokoon terveellisesti. Esimerkiksi oksentaminen ei tule kuuloonkaan. Tällä hetkellä myös paastot ovat kielletty. Eilenkin söin illalla pannaria- ilman tunnontuskia.
Koitan parhaani mukaan välttää listaamasta päivän kalorimääriä (en edes laske niitä!), tai syötyjä ruokia, tai kulutusta. Ehkä sorrun siihen joskus, mutta nyt minun ei tarvitse siihen ryhtyä.
Ehkä myös kuvia on luvassa. Aika näyttää...
20 kilon pudotuksen jälkeen, vaaka ei meinaa millään näyttää aamulla vähemmän. Minun pitää siis muuttaa taas ruokailu ja liikuntatottumuksiani. Herkkulakko tekisi myös hyvää! Voisin korvata syötyjä herkkuja jollakin muulla makealla, sokerihammasta kun kutkuttaa on vaikea vastustaa kiusausta :/ Minne katosi itsekurini vuosien myötä?
Katsotaan näin aluksi mihin tämä riittää. Jos mitään ei tapahdu, otetaan järeämmät aseet käyttöön. Tällä mennään nyt.
Koitan tehdä jonkinlaisen painotaulukon tai vastaavan. Kun osaisin vain!! Ja lisätä blogeja joita seuraan. Voisin alkaa opettelemaan vaikka heti, kun kerrankin on hetki aikaa hengähtää.

Ei kommentteja: